Cei mai multi oameni cred ca hoverboarduri-le sunt doar o jucarie la moda pentru copiii si adolescentii care nu vor sa mai faca miscare, nici macar cand se plimba prin cartier. In realitate, insa, multa lume foleste hoverboard-urile in scopuri practice, acestea fiind mai mult decat o simpla distractie. De fapt, un hoverboard poate fi de mare ajutor unei persoane cu mobilitate redusa, oferindu-i mai multe oportunitati de a se bucura de natura si aer curat. 

Inainte de a incerca oricare din utilizarile unui hoverboard, asigura-te ca ai verificat legislatia si restrictiile locale. Unele orase, campusuri, parcuri si centre de afaceri au interzis utilizarea acestora. 

Mobilitate sporita in viata de zi cu zi

In loc sa faca trucuri cu hoverboard-urile in parc, multi adulti folosesc aeste dispozitive cu doua roti auto-echilibrate pentru a-si creste mobilitatea. Multe persoane cu dizabilitati sau afectiuni care fac ca mersul sa fie greori si dureros, se bucura sa poate utiliza un hoverboard pentru a se deplasa. Acesta poate fi o alternativa mai fericita in locul unui scaun cu roti. 

Astfel, pentru multe persoane, hoverboard-urile sunt dispozitivele perfecte pentru a se deplasa. Dimensiunea compacta le face usor de transportat si de manevrat in spatiile inguste. Hoverboard-urile se pot utiliza cu usurinta in muzee, magazine sau chiar in jurul casei.

Cele mai citite articole

Te ajuta sa te deplasezi la locul de munca

In timp ce multi oameni lucreaza in birouri sau magazine mici, exista persoane care lucreaza in depozite sau in campusurile unor companii care se intind pe suprafete mari. Managerii, IT-ul si atli angajati sunt nevoiti sa parcurga distante mari intre cladiri sau prin depozite si fabrici pentru a-si desfasura activitatea. Cu toate ca bicicletele functioneaza foarte bine pentru a te deplasa in campusurile mari (cum este si Google), acestea nu sunt practice in depozite sau in locurile unde exista coduri vestimentare care nu sunt compatibile cu ciclismul. Hoverboard-urile, insa, functioneaza bine atat in interior, cat si in exterior, fiind potrivite cu orice cod vestimentar. 

Deplasarea in campus

Multe campusuri se intind pe suprafete mari, fiind dotate cu spatii verzi pentru relaxare si cladiri separate pentru diferite departamente. Trecerea de la camine catre o sala de curs, la primele ore ale diminetii, poate fi facilitata de utilizarea unui hoverboard. De asemenea, acesta poate fi o modalitate excelenta pentru a merge in oras si in zonele comerciale din afara campusului, fara a avea evoie de o masina. 

Pentru deplasarile urbane pe distante mici

Multi adulti care traiesc si muncesc in centrele urbane considera ca detinerea unei masini sau a unei biciclete ar fi incompatibila cu stilul de viata si cu tinuta necesara. Hoverboard-urile, insa, ofera solutia fericita, creand o modalitate rapida de a naviga pe distante mici.  

Cele mai citite articole