Sunt unele jocuri născute pentru a avea succes. Jocuri care au bătut recorduri după recorduri, pe care oamenii le-au îndrăgit din start și peste care anii nu au trecut încă.

1. FIFA – Jocul apărut încă din anii ’90 s-a bucurat de un succes instant și e în continuă creștere de la an la an. Dezvoltările tehnologice realizate de EA Sports au făcut ca acest joc să fie suprarealist, iar distracția este garantată. În fiecare toamnă, sunt milioane de oameni care așteaptă lansarea noului FIFA. Chiar dacă îmbunătățirile grafice din ultimele 2 ediții au fost minime, FIFA este un joc care se vinde repede și în numeroase exemplare.

2. Burning Hot – Este unul dintre cele mai cunoscute sloturi din lume și a avut succes încă de la lansarea din iunie 2015. Este un slot clasic cu fructe și șeptari. Simbolurile sunt dispuse pe trei linii cu cinci coloane, iar jocul are 5 linii de plată, o volatilitate medie-scăzută și un RTP de 96.45%. Acest joc a fost creat de compania bulgară EGT. Pentru cei care doresc să afle mai multe informații despre EGT, trebuie spus că aceasta este o companie de top din industria jocurilor de noroc, care furnizează și alte nume de referință precum Shining Crown, 5 Dazzling Hot, Dice & Roll și 20 Super Hot.

Cele mai citite articole

3. Counter-Strike – În anii 2000, când acest joc a fost lansat, sălile erau pline ochi. Se făceau chiar și programări pentru a prinde un loc la calculator pentru a putea juca Counter-Strike, un clasic care s-a bucurat de un succes instant. Anii au trecut și jocul a rămas la fel de popular. În noua sa variantă, CS:GO, câteodată sunt și peste 1 milion de oameni care se joacă simultan pe serverele Steam. Și trebuie zis că jocul a rămas la fel de interesant cum îl știm. În plus, există și competiții profesioniste, cu premii pe măsură, echipe cu antrenori și Counter-Strike a trecut de mult de stadiul unui simplu joc și a devenit un fenomen mondial.

4. Angry Birds – În 2009, în vremuri în care Tik Tok și Instagram încă nu existau, oamenii foloseau telefonul mobil mod deosebit pentru a juca Angry Birds. Succesul de la lansare a fost atât de mare încât Angry Birds a fost cea mai descărcată aplicație din App Store în acel an. Iar din 2010 a ajuns și pe Android, deoarece Angry Birds era mai mult decât un joc și reușea să țină oamenii ore în șir în fața telefoanelor. Până în acest moment s-au înregistrat peste 4 miliarde de downloaduri ale acestui joc care rămâne unul popular deși au trecut anii peste el.

5. Candy Crush Saga – Lansat inițial pe Facebook, Candy Crush Saga a avut un succes atât de mare încât ulterior a ajuns și pe iOS și Android. În 2014, compania King, care a dezvoltat acest joc, a anunțat că peste 93 milioane de oameni s-au jucat deja Când Crush Saga. Iar veniturile pe primele 3 luni din 2014 s-au ridicat la peste 493 de milioane de dolari. În 2017, King a anunțat că s-au înregistrat peste 2.7 miliarde de downloaduri ale jocului! Drept urmare, King a mai lansat trei jocuri similare: Candy Crush Soda Saga, Candy Crush Jelly Saga și Candy Crush Friends Saga. În ultimii ani, frenezia a mai scăzut, dar Candy Crush Saga rămâne unul dintre jocurile care s-au bucurat de cel mai mare succes instant. Pentru un joc atât de simplu și de banal, este o adevărată minune ce au reușit cei de la King, având în vedere că printre jucători se află oameni de toate vârstele.

Cele mai citite articole