Folosirea de microfoane spion are cu siguranţă mai multe avantaje foarte importante. Pentru început vom menţiona faptul că acestea ajută la îmbunătăţirea siguranţei locuinţei, a biroului şi chiar la siguranţa persoanelor fizice sau a angajaţilor. De asemenea, aceste microfoane sunt extrem de utile şi pentru monitorizarea bonelor. După ce ai amplasat microfonul spion la locul său îţi mai rămâne doar să-l verifici din când în când şi să asculţi înregistrările. Nimeni nu are de unde să ştie că foloseşti astfel de dispozitive pentru spionaj pentru că ele sunt practic invizibile.

Microfoane spion pentru jurnalişti

Gama de microfoane spion este foarte utilă pentru jurnalişti. O persoană monitorizată despre care se scriu articole în presă este foarte posibil să nu fie la fel de deschisă atunci când sunt folosite microfoanele mari, clasice. În schimb, atunci când se organizează de exemplu un flagrant sau atunci când jurnalistul se dă drept o altă persoană pentru a discuta, poate cu uşurinţă să înregistreze conversaţii mai naturale cu ajutorul microfoanelor spion.

Microfoane spion pentru înregistrarea cursurilor

Mulţi studenţi nu pot ţine pasul cu profesorul atunci când merg la cursuri şi vor pierde foarte mult atunci când încearcă să scrie conform cu ceea ce se prezintă. Cu siguranţă profesorul nu va reacţiona pozitiv în cazul în care descoperă că este monitorizat şi înregistrat cu telefonul sau chiar cu un microfon real, însă un microfon spion ascuns într-un pix va înregistra în mod natural tot cursul.

Cele mai citite articole

Microfoane spion pentru bone

După ce a fost angajată o bonă, foarte mulţi părinţi pun camere în casă. Problema este ca şi bonele ştiu că există şansa de a fi monitorizate video, caz în care se străduiesc cât mai mult să aibă un comportament impecabil. Cu ajutorul microfoanelor, imaginile de pe cameră vor avea sens şi poţi descoperi chiar că deşi aparent comportamentul bonei era impecabil, în realitate această abuzează verbal copilul.

Microfoane spion pentru observarea naturii

Sunt foarte mulţi specialişti care folosesc astfel de microfoane pentru a observa natura. Este nevoie de dispozitive discrete care să lase animalele şi insectele să se desfăşoare fără să fie perturbate ceea ce înseamnă că pentru a monitoriza de exemplu sunetele scoase de mai multe rate care tocmai au aterizat în lac este nevoie de un microfon spion care să nu e le streseze. În ornitologie sunt folosite microfoanele unidirecţionale de obicei.

Microfoane spion pentru adunarea dovezilor

Microfoanele spion pot fi folosite şi pentru a strânge dovezi care ulterior să fie predate poliţiei. Răufăcătorii sau persoanele pe care le suspectezi nu vor răspunde niciodată sincer dacă ştiu că sunt înregistrate, însă atunci când folosești un microfon spion poţi înregistra foarte multe informaţii importante facă ca interlocutorul să ştie că este înregistrat.

Cele mai citite articole