Chef Antonio Passarelli, vine în ajutorul românilor care se plâng de criza de drojdie de panificație din magazinele noastre. Pe fondul izolării la domiciliu, popularul bucătar dezvăluie o rețetă practică, mult mai naturală, pentru cei cei care nu se pot lipsi de pâine la masă.

Izolat într-un palat, la propriu din imediata vecinătate a Bucureștiului, chiar dacă nu mai gătește așa mult în acestă perioadă, Passarelli (61 ani) se oferă să dea sfaturi românilor care vor să guste o pâine dar nu au găsit drojdie să dospească aluatul.

Cele mai citite articole

”Este o rețetă veche, nu atât de complicată, pe care am învățat-o în Italia, la școala de bucătari, în urmă cu vreo 30 de ani, de la un profesionist ce avea studii și în chimie.. Acasă îi spune Lievito madre vivo (Drojdie-mama vie)”, descrie rețeta de drojdie pentru pâine, focaccia ori blat de pizza cel mai cunoscut bucătar italian de la noi.

”Eu &nbsp…

Citeste mai mult pe BaniiNostrii.ro

Cele mai citite articole

Leave a comment