In ultimii ani, reciclarea materiilor prime secundare este un subiect foarte important si un tip de afacere extrem de profitabil. Productia beneficiaza de profit maxim atunci cand se folosesc echipamente fiabile si de calitate, cum sunt compactoarele manuale din oferta companiei AWE Compactors.

Aceste echipamente raspund atat nevoilor magazinelor, cat si celor ale afacerilor de tip HoReCa, avand caracteristici tehnice foarte bune, costuri scazute si etape de lucru bine puse la punct si usor de inteles.

Presarea materiilor prime seundare pentru eliminare si reciclare este o activitate foarte importanta in societatea moderna actuala.

Ce sunt compactoarele manuale si care este importanta acestora

Deseurile menajere solide pot fi reciclate in unitati de presare – de la deseuri textile, de hartie, tip PET, de plastic sau staniol, de aluminiu, sarma, foi metalice si pana la anvelope auto. Deseurile sunt introduse manual in compactor si rezulta brichete infasurate si ambalate sau descarcate din presa pentru a fi procesate.

Compactorul manual este necesar pentru a reduce cantitatea de gunoi din teritoriu, pentru ca apoi deseurile sa poata fi predate pentru o prelucrare ulterioara, utilizatorii primind chiar si o suma de bani in schimbul lor.

Masinile de compactat manuale permit pastrarea depozitelor curate si reduc costurile pentru inchirierea sau pentru achizitionarea de spatii destinate depozitarii deseurilor. In general, presele manuale nu au dimensiuni mari si sunt de tip mobil sau stationar. Dispozitivele stationare sunt folosite in unitati care necesita lucrul constant cu deseurile.

Echipamente pentru managementul deseurilor sunt disponibile acum si online

Unul dintre putinii importatori si distribuitori de echipamente pentru prelucrarea si compactarea deseurilor din Romania este AWE Compactors. Aceasta companie comercializeaza echipamente care, odata folosite, pastreaza mediul curat.

Compactoarele manuale sunt echipamente de o inalta calitate, cu fiabilitate ridicata, care au costuri mici de exploatare si de mentenanta si care ofera performante ridicate.

Printre clientii AWE Compactors se numara generatorii si colectorii de deseuri menajere sau reciclabile, de la societati de salubritate, firme de colectare a deseurilor, hypermarketuri si supermarketuri, pana la hoteluri, restaurante, malluri si distribuitori si operatori logistici.

In oferta companiei se numara tocatoare pentru sticla, tocatoare simple, rotocompactoare de deseuri menajere, roll pack-ere, press-containere pentru deseuri reciclabile, prese pentru PET-uri, prese pentru dezmembrat, prese orizontale, prese manuale pentru deseuri menajere, iar lista poate continua.

Compactoarele manuale au un coeficient destul de mare de presare, ceea ce inseamna ca volumul deseurilor este redus cu pana la 70%. Cantitatea balotului procesat poate ajunge pana la 25 de kilograme.

Principiul de functionare al preselor de balotare este simplu, comprimarea deseurilor fiind facuta intr-un balot foarte dens. In plus, aceste prese sunt economice pentru ca sunt actionate la mana si nu consuma energie electrica. Compactoarele manuale reprezinta cea mai buna alegere pentru reciclarea deseurilor si o investitie foarte buna de viitor.

Fiecare produs in parte este prezentat in mod corect si complet, pe langa informatiile detaliate si fotografiile relevante, clientilor li se va raspunde si la intrebarile sau nelamuririle pe care acestia le au vizavi de echipamentele care ii intereseaza.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!