Modelele profesionale de mașini cuburi de gheață pot fi utilizate în brutării, magazine ce vând răcoritoare, restaurante, spitale, clinici de fizioterapie și chiar, surpriză pentru mulți, în construcțiile civile.

Așadar, dacă ești proprietar al unei unități care depinde de folosirea cuburilor de gheață, iată câteva dintre motivele pentru care merită să îți procuri propria mașină de gheață profesională pentru afacerea ta. 

Vei face economii importante în bugetul firmei 

Mașinile de fabricat cuburi gheață au un consum redus de resurse, mai ales în comparație cu varianta în care apelezi la soluția de a achiziționa regulat pungi cu gheață gata fabricată. În plus, echipamentele profesionale de acest tip sunt proiectate special pentru a avea o durată de funcționare lungă, fără a fi nevoie să le schimbi într-un timp scurt, pentru că au început să dea rateuri.

Mașinile de gheață de la TC Romania Crown Cool sunt excelente din toate punctele de vedere și de aceea chiar merită să îți comanzi una de la ei. Cuburile de gheață obținute sunt frumoase (ca aspect), cristaline și ideale pentru băuturi diverse, nu doar pentru turnarea acestora în diverse recipiente sau frapiere. 

Te vei bucura de fiabilitatea excelentă a mașinii de produs gheață 

Mașina din dotarea firmei tale va începe să producă cuburi de gheață în mod rapid după alimentarea cu apa necesară, fără a fi nevoie de o supraveghere strictă a respectivului utilaj de către o persoană desemnată. Vei evita astfel riscul lipsei de gheață pe parcursul desfășurării programului cu clienții, fapt ce se întâmplă mai ales în acele unități de alimentație publică vara, când fluxul de consumatori este foarte mare într-o unitate de timp dată.

Chiar și modele mai mici, care produc 25 – 30 kg de gheață pe zi, nu neapărat foarte multă gheață la un ciclu de fabricație, se pot dovedi foarte eficiente. Au performanțe ridicate și un consum redus de apă și energie.

Multe dintre modele sunt echipate cu filtre bacteriostatice speciale care elimină mirosurile și nu permite proliferarea bacteriilor. (Întreținerea sugerată ar fi la fiecare 6 luni.) 

De ce să cumperi mașina de produs cuburi de gheață de pe tcromania.com? 

Utilajele vândute aici au o calitate ireproșabilă.

Chiar așa! Mașinile de gheață vândute de TC Romania Crown Cool sunt foarte bune, funcționând fără probleme, chiar dacă este nevoie de o cantitate mai mare de cuburi. Bucățile de gheață obținute sunt frumoase ca formă, cristaline ca aspect, perfecte pentru băuturi diverse.

Dacă vei achiziționa un astfel de echipament HoReCa de la TC Romania Crown Cool vei beneficia nu doar de un preț foarte bun, dar și de cea mai bună rețea de asistență tehnică posibilă. Așadar, în cazul în care totuși ceva nedorit se întâmplă cu mașina de fabricat cuburi de gheață, nu trebuie să treci prin acele perioade lungi de așteptare până ea va fi din nou repusă în parametri optimi de funcționare.

Nu trebuie uitat nici designul ergonomic și durabilitatea mașinilor de acest tip ce permit utilizarea acestora în orice unitate HoReCa, pe lângă faptul că permit și o întreținere ușoară.

Acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care aparatele generatoare de cuburi de gheață le oferă afacerii tale. Merită să investești într-un astfel de echipament și o să vezi că într-un timp scurt, rezultatele tale vor crește spectaculos.

Luați legătura cu agenții de vânzări TC Romania Crown Cool pentru detalii!

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!