Petrecerea de majorat este o etapă frumoasă în viața oricărui adolescent, aceasta fiind organizată de cele mai multe ori de părinți. Doar o dată în viață se împlinește această frumoasă vârstă și din acest motiv această petrecere trebuie să fie una memorabilă. Indiferent de locația aleasă, la petrecerea de majorat participă foarte mulți tineri puși pe distracție și voie bună. Pentru sărbătorit/ă organizarea petrecerii reprezintă o adevărată provocare, dar și invitații au o misiune dificilă și anume alegerea cadoului potrivit.

În rândurile următoare vei regăsi câteva idei de cadouri inspiraționale pentru majorat, cu care sigur vei impresiona sărbătoritul/a.

Idei de cadouri pentru sărbătorită

La această petrecere, atenția cade pe sărbătorită și totodată pe cadourile primite. Pentru a alege cadoul potrivit, este indicat să ai în vedere preferințele sau pasiunile acesteia. Ținând cont de legătura pe care o ai cu sărbătorită, cadoul dăruit trebuie să fie unul memorabil care să o emoționeze în maniera cea mai plăcută. Printre cele mai frumoase cadouri enumerăm:

O bijuterie fină

Dintotdeauna, bijuteriile sunt oglinda sentimentelor și pot comunica un mesaj important. Indiferent de bijuterie (inel, brățară, colier), aceasta este un obiect cu valoare sentimentală, care poate să dezvăluie personalitatea celui care o poartă. De cele mai multe ori, bijuteria are în spate o poveste și un mesaj prin care se transmite emoția celui ce o oferă.

Oferirea unei bijuterii drept cadou este o alegere inspirată prin care îți poți arăta dragostea sau aprecierea într-o manieră memorabilă.

Un parfum deosebit

Cele mai citite articole

Un parfum oferit cadou este o alegere îndrăzneață cu care sigur vei aduce un zâmbet pe buze sărbătoritei. Parfumul reprezintă o emoție și semnifică legătura dintre tine și sărbătorită. Este de la sine înțeles că înainte de a alege parfumul trebuie să faci un mic research pentru a-i afla preferințele în materie de arome, brand etc.

Un ceas rafinat

Ceasurile reprezintă cadouri speciale cu care sigur nu dai greș. Ceasul este o piesă versatilă, ce poate fi purtată oricând. Se regăsesc numeroase modele deosebite cu funcții speciale potrivite pentru fiecare stil vestimentar abordat. Important este să îi cunoști gusturile vestimentare pentru a face alegerea potrivită.

Idei de cadouri pentru sărbătorit

La fel ca în cazul fetelor, băieții se bucură de un moment special din viața lor. Cu toate că împlinirea vârste de 18 ani aduce noi responsabilități în viața lor, aceștia sunt pregătiți pentru noile provocări ce vor veni în etapa maturității. Printre cele mai inspirate cadouri ce le poți oferi sărbătoritului menționăm:

Smartwatch

Pentru pasionații de tehnologie, te poți îndrepta către gadgeturi. Un cadou potrivit este smartwatch-ul. Acesta poate fi ales în funcție de stilul vestimentar abordat (casual, sport, elegant etc.) de acesta. Te poți orienta către smartwatch-uri cu funcții speciale de fitness, GPS sau de monitorizare a pulsului.

Accesorii gaming

Majoritatea băieților sunt pasionați de jocuri pe consolă sau PC. Dacă sărbătoritul este fan acestor jocuri, îi poți oferi un accesoriu de gaming. Cu siguranță acesta va fi impresionat de cadoul tău.

Pentru a alege cadoul ideal, Werbo îți pune la dispoziție numeroase soluții potrivite cerințelor tale. Indiferent de bugetul alocat, găsești o varietate de idei inspiraționale și practice.

Cele mai citite articole