De cand a inceput sa functioneze acest domeniu, respectiv videochat dar si acum, dupa ani intregi cand s-a transformat in ceva aproape banal, a starnit si continua sa starneasca o serie intreaga de controverse. 

Singura diferenta fata de situatia din urma cu ceva ani este ca numarul celor care contesta vehement acest tip de activitate si pe cei care o practica s-a diminuat considerabil. De fapt, este firesc sa fie asa, in definitiv este vorba despre o profesie ca oricare alta, in care se aplica in general aceleasi reguli, sunt drepturi si obligatii pentru angajati si angajatori etc. Iar daca te numeri printre cele care privesc cu ochi buni activitatea specifica de  videochat, vezi Elite Agency, le urmaresti cu admiratie pe cele care au reusit sa afirme in aceasta bransa si ti-ai dori la randul tau o cariera de acest fel, este  nevoie sa fii inzestrata cu o serie de calitati, esentiale pentru a accede in aceasta lume speciala. 

Este clar ca intr-un top al acestor insusiri necesare se afla pe primele locuri  increderea in sine si capacitatea de a te detasa si chiar de a fi cumva imuna la criticile si la dezaprobarea unora din jurul tau. 

Cele mai citite articole

Un caracter dezinvolt, cat mai putina inhibitie, dar si un spirit artistic iti vor fi extrem de utile in aceasta activitate. De asemenea, un corp si un chip atractive, dublate de o capacitate deosebita de a atrage atentia celor din jur ca un magnet, fara a face eforturi deosebite, pur si simplu prin simpla prezenta, sunt alte premise importante pentru ca sansele tale de a face o cariera in videochat sa creasca exponential. 

Evident, aceste calitati nu sunt suficiente, ci trebuie insotite si de altele care pot face diferenta atunci cand vorbim despre acest domeniu de activitate. Este vorba despre capacitatea de a starni interesul celor cu care veti dialoga, de a-i fascina si chiar de a le dezvolta, in sensul bun al cuvantului, un soi de dependenta de intalnirile captivante cu tine.  

Si aici este vorba despre arta conversatiei pe care este important sa o stapanesti, sa stii sa „jonglezi” cu interlocutorul, sa transformi cu gratie fiecare dialog intr-o adevarata provocare. 

Cunoasterea unei limbi straine este evident un alt avantaj important. De asemenea, dorinta de a te perfectiona permanent, de a cauta sa inveti mereu lucruri noi, de a gasi noi modalitati de a surprinde sunt alte plusuri considerabile.  Alte insusiri care iti vor fi extrem de utile sunt si seriozitatea, punctualitatea, capacitatea de a te adapta la situatii inedite, neasteptate.

Cele mai citite articole

Lasa un comentariu