Gospodinele din România au început să  gătească din ce în ce mai multe mâncăruri care au la bază carnea de pui tradițională, fără chimicale periculoase pentru sănătate, cu atât mai mult cu cât o pot găsi acum sub marca La Provincia, în supermarketurile din întreaga țară.

Nu mai este o raritate azi să se mănânce papricaș de pui, escalop de pui sau alte tipuri de preparate gustoase și nutritive.

Carnea de pui crescut ca la țară, superioară altor tipuri de carne

Consumul cărnii de pui aduce avantaje certe pentru întreaga familie, fiind o mâncare perfectă și pentru persoanele care au gută.

Puiul este mai sănătos decât alte tipuri de carne, deoarece are mai puțină grăsime și mai mulți nutrienți importanți, proteine de calitate, vitamine și minerale.

Conținutul în B-uri este unul extrem de bogat, la fel și grăsimile nesaturate car…

Cele mai citite articole

Citeste mai mult pe Charmy.ro

Cele mai citite articole

Lasa un comentariu