Cand se apropie luna decembrie implicit incepem s ne gandim daca sa cumparam un brad de Craciun artificial sau unul natural. Decorarea pomului este un adevarat ritual care aduna adesea intreaga familie, de la cei mai in varsta la cei mai tineri, pentru a crea o mica capodopera care sa dea caldura si fericire.

Intrebarea pe care si-o pun multe persoane despre pomul de Craciun este: care sa cumpere? Bradul artificial sau cel real? Iubitorii de „Craciun si mai curat” de Craciun au preferat intotdeauna pomul adevarat, deoarece confera un sentiment de caldura si un plus de magie casei. Intra pe BraziCraciun.net si te vei convinge, ca si mine, ca brazii de craciun artificiali sunt mai frumosi decat cei naturali.

Altii, pe de alta parte, prefera brazi artificiali, atat pentru ca de-a lungul anilor au devenit mai realisti, cu materiale de calitate, cat si pentru ca pot fi folositi cativa ani la rand, cu economii semnificative de costuri si un respect mai mare pentru mediu.

Brad de Craciun artificial

In ultimii ani acest tip de pom s-a raspandit din ce in ce mai mult in casele noastre. Avantaje unui brad artificial sunt nenumarate, iata cateva:

  1. Durabilitate: Durabilitatea este una dintre caracteristicile principale ale pomului artificial. Acesta este un punct fundamental daca ne preocupa in mod deosebit mediul. Arborele, de fapt, poate fi folosit cativa ani la rand, in timp ce acelasi lucru nu se poate spune despre cel real. Daca nu sunt transplantate la locul potrivit si la momentul potrivit, ar putea risca sa moara si, prin urmare, sunteti fortat sa il aruncati. Modelul artificial si de buna calitate poate fi, de asemenea, reutilizat timp de 10-15 ani la rand.
  2. Tipologie: Un alt avantaj al pomului artificial este posibilitatea de a alege modelul in functie de nevoile noastre de spatiu. Cel subtire este perfect daca camera se dezvolta in inaltime, in timp ce cea mica este potrivita pentru o camera nu foarte mare. In plus, poti alege culoarea, de la clasicul verde, la cea cu niste ramuri usor acoperite de zapada sau cea alba pentru cei care iubesc stilul modern.
  3. Calitate si caracter practic: In prezent, materialele utilizate pentru construirea brazilor sunt intr-adevar de o calitate excelenta. In timp ce diferenta se observa anterior dintr-o privire, in zilele noastre multi brazi artificiali arata real. O alta caracteristica este ca sunt extrem de practici. In timp ce cei reali trebuie transportati si sunt grei, in schimb brazii artificiali sunt usori. In plus, odata ce sarbatorile s-au incheiat, pur si simplu il indepartati si il puneti inapoi in cutia lui gata de utilizare anul viitor.
  4. Cost: In ceea ce priveste costurile, nu exista prea multe diferente intre bradul artificial si cel natural. Vorbirea se schimba cand vine vorba de durata. In timp ce cheltuielile primului pot fi amortizate pe parcursul anilor, cel real nu poate. De obicei, durata medie este de un an si de fiecare data cand trebuie sa cumperi unul nou.
  5. Intretinere si siguranta: In acest caz, intretinerea este aproape inexistenta, modelul fals, spre deosebire de cel real, nu pierde acele pe care le gasesti in toata casa. Apoi, o simpla miscare a buretelui este suficienta si arborele revine curat, fara praf rezidual. Pomul artificial este adesea realizat din material ignifug, deci nu exista niciun risc de incendiu, spre deosebire de ceea ce se poate intampla cu un copac real in cazul unei scurtcircuitare a luminilor.

Bradul de Craciun artificial: o buna alternativa la bradul natural

Cele mai citite articole

Este apreciat deoarece evita treburile casnice. Molidul artificial nu isi pierde acele, indiferent daca este sau nu aproape de o sursa de caldura. Acelasi lucru este valabil si pentru rezidurile de brad care pot pata podeaua, asa cum se intampla adesea cu padurile moi.

Pom de Craciun cu ghirlanda cu lumina LED integrata

Bradul gol este disponibil in diferite modele. Bradul inalt si subtire, ideal pentru spatiile mici, ofera un aspect modern si original, in timp ce bradul clasic stufos abia asteapta sa fie decorat. Acest tip de brad artificial este format din mai multe parti care se potrivesc impreuna cu o baza metalica. Odata ce cele trei parti ale trunchiului au fost unite, pur si simplu fixati si reglati ramurile din PVC pentru a forma copacul.

Cum sa decorati copacul cu atentie?

In functie de dorinte, exista globuri de Craciun stralucitoare si mate, simple sau cu modele si chiar coroane de Craciun care se potrivesc. Ramaneti in traditie cu un Craciun rosu si auriu sau rosu si alb.

Daca doriti un brad de Craciun artificial mai original, astazi totul este permis in ceea ce priveste stilul si culoarea. Pentru a va oferi putina inspiratie, descoperiti toate culorile de Craciun. Adaugati o nota distractiva cu mici personaje agatate, cum ar fi un om de zapada, Mos Craciun sau spiridusii mici pe sanie. Ghirlanda luminoasa a pomului de Craciun infasurata in jurul ramurilor iti va lumina casa cu o mie de lumini in ajunul Craciunului.

Cele mai citite articole