Cladirile din otel au castigat popularitate la inceputul secolului XX. Utilizarea lor a devenit mai raspandita in timpul celui de-al doilea razboi mondial si s-a extins semnificativ dupa razboi, cand otelul a devenit mai disponibil. Cladirile din otel au fost acceptate pe scara larga, in parte datorita eficientei costurilor. Gama de aplicatii s-a extins cu materiale, produse si capabilitati imbunatatite, cu disponibilitatea unui software de proiectare asistat de computer.

Avantaje

  • Otelul ofera mai multe avantaje fata de alte materiale de constructie, cum ar fi lemnul:
  • Otelul este solid din punct de vedere structural si fabricat conform specificatiilor si tolerantelor stricte.
  • Orice exces de material este 100% reciclabil.
  • Otelul nu deformeaza cu usurinta, catarama, rasucire sau indoire si, prin urmare, este usor de modificat si ofera flexibilitate in proiectare. Otelul este, de asemenea, usor de instalat.
  • Otelul este rentabil si fluctueaza rar in pret .
  • Otelul permite o calitate mai buna a constructiei si o intretinere mai mica, oferind in acelasi timp siguranta si rezistenta imbunatatite.
  • Odata cu propagarea mucegaiului si a mucegaiului in cladirile rezidentiale, utilizarea otelului minimizeaza aceste infestari. Mucegaiul are nevoie de material umed, poros, pentru a creste. Stifturile din otel nu au aceste probleme.

Cand o cladire cu rama de otel este demolata, componentele sale pot fi refolosite sau circulate in sistemul de reciclare cu bucla inchisa a industriei siderurgice pentru topire si reaprovizionare. Otelul poate fi reciclat la nesfarsit, fara pierderea proprietatilor. Nimic nu este irosit. Otelul economiseste utilizarea resurselor naturale naturale, deoarece aproximativ 30% din otelul nou astazi este deja fabricat din otel reciclat.

Se adauga rezistenta la foc

Cele mai citite articole

Testarea extinsa a lucrarilor structurale din otel si a structurilor complete din otel a oferit industriei o intelegere completa a modului in care cladirile din otel raspund la foc. Tehnicile avansate de proiectare si analiza permit specificarea precisa a cerintelor de protectie impotriva incendiilor din cladirile incadrate din otel, ducand adesea la reduceri semnificative ale cantitatii de protectie impotriva incendiilor.

Eficienta energetica

Cladirile din otel permit o izolare mult mai buna decat cladirile traditionale. Aceasta eficienta energetica sporita poate reduce semnificativ facturile de incalzire si racire.

Pe site-ul Evobuild, site-ul oficial al magazinului online veti gasi toate detaliile necesare in ceea ce priveste calitatea serviciilor pe care compania le ofera.

Cele mai citite articole