Canon EOS C70 sunt camere video profesionale care pot inregistra nelimitat 4K in XF-AVC sau MP4; 4K All-I pana la 30p, 4K lung GOP pana la 60p, S&F (long GOP) pana la 120fps si vine cu optiuni 4K HEVC pe 10 biti 4:2:0 sau pe 10 biti 4:2:2. All-I este disponibil doar pana la 25p in XF-AVC, fiind necesar un GOP lung pentru 50p. Toate optiunile XF-AVC sunt pe 10 biti, in timp ce pentru MP4 utilizatorul poate opta pentru H.265 (in 4:2:2 sau 4:2:0) sau H.264.

Constructia camerei Canon C70

Camera este construita in jurul monturii RF, utilizata de familia EOS R de camere fara oglinda, permitandu-i sa utilizeze cele mai bune obiective RF Canon dintre care multe sunt printre cele mai bune optice pe care Canon le-a produs vreodata. 

Cele mai citite articole

Spre deosebire de alte camere Cinema EOS, suportul nu este interschimbabil. Cu toate acestea, folosind adaptorul de montare EF-EOS R, se poate utiliza un obiectiv EF cu performante native (si, in unele cazuri, mai bune decat native). In plus, unic pentru C70, producatorul a produs un amplificator de viteza Canon, adaptorul de montare EF-EOS R 0.71x fiind un reductor de focalizare care nu numai ca monteaza obiective EF cu acelasi camp vizual, dar ofera si o performanta suplimentara a diafragmei.

Canon EOS C70 poseda, de asemenea, aceeasi tehnologie de focalizare automata Dual Pixel CMOS AF si iTR AFX, vazuta pe DSLR-ul emblematic, 1D X Mark III. Acest lucru nu numai ca ofera o performanta AF exceptional de buna, ci are si capacitatea de urmarire a capului subiectului, ceea ce inseamna ca aparatul foto prioritizeaza in continuare capul, chiar daca fata si ochii nu sunt vizibili.

O alta caracteristica forte este ca toate aceste functii sunt incluse intr-un cadru compact si usor, care seamana mai mult cu un DSLR profesional decat cu o camera de cinema conventionala. 

Camera este dotata cu 18 butoane, dintre care 13 sunt personalizabile. Are o rotita de control in spate si o intrare mica pentru joystick, care ar putea fi singurul punct slab al intrarilor de pe C70, deoarece este foarte subtire in comparatie cu joystick-urile mai mari, texturate de pe DSLR-urile Canon.

Cele mai citite articole