În zilele noastre, plasarea implanturilor dentare este o metodă din ce în ce mai populară la o clinica stomatologica, așa cum este Excedent. Implantul dentar restaurează dentiția și înlocuiește protezele dentare tradiționale. Problema lipsei dinților poate afecta pe oricine și este foarte important să se restabilească  imediat funcția dinților, deoarece dacă nu se face la timp, absența lor poate duce la o schimbare a aspectului, și de asemenea,  poate provoca o varietate de boli. Prin urmare, persoanele care și-au pierdut dinții trebuie să facă alegerea corectă între implanturi și proteze tradiționale. 

Pentru a garanta un standard ridicat de tratament, există cele mai noi tehnologii în domeniul stomatologiei. La cabinetul stomatologic Excedent există standarde pentru efectuarea manipulărilor medicale care garantează un nivel ridicat de siguranță și calitate a tratamentului. Există un sistem de sterilizare care îndeplinește toate cerințele moderne.  

Aici poți găsi o gamă largă de servicii stomatologice în domeniul stomatologiei pediatrice, chirurgie orală, tratamentul pulpitei, cariilor, extracției nervilor, tratamentului gingiilor, plasarea coroanelor dentare, fațetelor, refacerea dinților lipsă prin plasarea implanturilor dentare, albire dinți. Prioritățile principale sunt medicina protetică și stomatologia estetică. 

Cabinet stomatologic – Servicii

Cele mai citite articole

Stomatologia protetică se referă la tratamentul defectelor coroanei dentare, dentiției, edentației complete și tratamentul modificărilor parafuncționale, cum ar fi bruxism și bruxomanie. Tratamentul protetic reușit, își propune să restabilească funcția masticatorie, vorbirea și estetica. Implantologia se referă la tratament cu implanturi dentare. Implantologia este o ramură modernă a medicinei dentare, care se referă la tratamentul cu implanturi dentare și are ca scop restabilirea absenței unuia sau mai multor dinți, precum și a rădăcinilor acestora.

Endodonția modernă este un tratament de calitate al canalelor radiculare ale dinților bolnavi. Cel mai adesea în endodonție se folosește tratamentul granulomului dentar, extracției nervoase sau distrugerea nervilor, care se face prin curățarea, dezinfectarea și umplerea corespunzătoare a canalelor. Tratamentul endodontic precis al canalelor radiculare este o garanție pentru supraviețuirea dintelui și succesul intervenției. 

Stomatologie estetică se referă la plasarea fațetelor, coroanelor, albirea dinților. Plasarea fațetelor și prețurile pentru aceasta sunt determinate de timpul pe care specialistul respectiv trebuie să-l petreacă pentru a obține cel mai bun rezultat posibil. Caracteristicile individuale ale structurii dinților determină, de asemenea, rezultatul și durata albirii. 

Igiena și prevenirea orală încep din copilăria timpurie și sunt de o mare importanță pentru sănătatea orală a copiilor în viitor. Prin urmare, la cabinetul stomatologic Excedent, copiii tăi pot primi un program individual pentru îngrijirea dentară și tratarea zonelor cu probleme, fără durere și frică. În plus față de abordarea echilibrată, aici pot învăța obiceiuri de igienă adecvate și tehnici de periaj care le vor asigura copiilor dinți curați și mai sănătoși. La prima întâlnire cu medicul dentist, copiii au ocazia să se familiarizeze cu scaunul dentistului, pentru a-și depăși îndoielile și temerile inițiale. 

Cele mai citite articole