Ascultarea și supravegherea oamenilor, microfoane externe ascunse în haine și conectate la un reportofon, telefoane mobile în buzunar, dictafon plasat în secret, camere miniaturale camuflate în butoane, ceasuri, curele, cleme de cravată, creioane, haine, toate declanșate în secret pentru a asculta, înregistra întâlniri sau pentru transmiterea directă a unei întâlniri în altă parte. Aceste povești sunt acum o realitate obișnuită și cotidiană . Chiar și în acest moment, întâlnirile tale pot fi monitorizate sau pot fi înregistrate foarte ușor, ceea ce îți poate afecta foarte ușor viața privată. Motivele pentru care se poate întâmpla acest lucru sunt diferite, dar efectele pot fi fatale.

Le cunoști ca fiind dispozitive secrete, uneori cu dimensiuni miniaturale, care pot înregistra în mod fiabil un interviu sau o întâlnire VIP, pot face fotografii ascunse sau o înregistrare video de înaltă calitate a întâlnirii. Acești mici spioni – spionii electronici pot fi într-adevăr peste tot. În haine, în accesorii, ceasuri, nasturi, cravate, în tivul unui guler, într-un pantof, într-o servietă, geantă de mână sau bijuterii. 

Ele pot fi lipite direct de corpul gol, ascunse în lenjerie intimă, astfel încât orice examinare fizică fără utilizarea unor detectoare microfoane sau camere, la urma urmei, va ieși bine pentru purtătorul de tehnologie de înregistrare ascunsă. Cu ajutorul acestora, poți căuta frecvențele emise de microfoane sau camerele ascunse, folosind aceste tipuri de dispozitive.

Cele mai citite articole

Interviurile înregistrate în acest fel, după publicarea lor nedorită, pot schimba cursul evenimentelor și poate și întreaga viață, când literalmente totul, cariera, finanțele, relațiile, libertatea personală, afacerile pe termen lung se află la miză.

Este vorba în principal despre monitorizarea partenerilor concurenți și de afaceri, dar și despre monitorizarea oricăror negocieri închise importante.

Smtsol.ro dispune de echipamente pentru căutarea ascultării, dezvăluirea microfoanelor și înregistratoarelor ascunse, care sunt utilizate din ce în ce mai mult pentru înregistrarea secretă a ședințelor și a întâlnirilor confidențiale, atunci când este necesar ca înregistrările audio sau video ale părților de negociere să nu fie echipamente ascunse sau că aceste conversații nici măcar nu au fost difuzate online prin ascultarea microfoanelor radio ascunse, așa-numitele bug-uri sau GSM, 3G, LTE, UMTS, BLUETOOTH, transmisii WiFi prin telefoane în funcțiune sau difuzate prin bug-uri GSM mici speciale care pot fi activate prin apelare de la un alt telefon mobil.

Pentru a te asigura că nu ești ascultat, nu există microfon extern conectat la reportofon sau dictafon undeva în geantă sau îmbrăcăminte, ar trebui efectuată o inspecție personală amănunțită cu un detector și un scaner de înaltă frecvență . În același timp, este necesar să se respecte alte restricții date, care vor împiedica înregistrarea conversației pe tehnica de înregistrare, care poate fi ascunsă pe un telefon mobil, laptop, centură, ceas, cravată, ochelari, îmbrăcăminte sau accesorii personale .

Cele mai citite articole