Secco Center este locul perfect de unde fiecare posesor auto isi poate cumpara piesele auto originale la cele mai mici preturi. Indiferent daca este vorba despre o masina noua sau despre una uzata, va aparea un moment in care piesele trebuie sa fie schimbate.

Nu conteaza grija fata de masina sau modul de conducere. Cele mai comune motive constau in faptul ca, mai devreme sau mai tarziu, masina se uzeaza si anumite piese pur si simplu cedeaza.

Indiferent daca este vorba despre piese caroserie BMW X5 sau pentru alt model, calitatea este importanta.

Secco Center- cea mai buna solutie pentru a face economie de bani

Este mult mai simplu sa fie cumparate piese originale de la Secco Center, chiar daca, initial, preturile pentru ele sunt mai mari decat cele pentru piesele aftermarket, deoarece doar cele originale vor functiona la fel de bine ca vechile piese. In plus, piesele aftermarket pot fi false sau confectionate din materiale de calitate inferioara. Prin urmare, acest lucru poate avea un impact negativ asupra bugetului personal si investitia poate fi, in cele din urma, mult mai mare.

Piese caroserie BMW X5 – Garantie pentru piesele originale

Atunci cand sunt cumparate piese caroserie BMW X5 este importanta atentia la calitatea acestora. Unul dintre cele mai insemnate motive pentru care ar trebui sa fie cumparate doar piesele originale este, de fapt, garantia. Acest lucru poate lipsi la piesele aftermarket. In cazul in care exista si un defect initial al piesei, se va putea remedia problema si piesa va fi inlocuita pe garantie, fara sa existe taxe suplimentare.

Siguranta

Nicio persoana nu vrea sa conduca masini defecte, asa ca, de aceea, siguranta la drum este o prioritate de fiecare data si pentru toti soferii. Riscarea propriei vieti si a celor din masina folosind piese aftermarket este o decizie complet neinteleapta.

Chiar daca nu au loc accidente grave, o piesa de calitate inferioara poate deteriora alte componente mult mai scumpe ale masinii, caz in care investitia ulterioara poate fi foarte mare.

Atunci cand anumite componente ale masinii cedeaza, exista riscul sa se produca accidente. Astfel, daca, spre exemplu, turbina se blocheaza in mers, au fost cazuri de masini care au parasit carosabilul si au iesit in decor, lovind garduri, copaci sau chiar oameni.

Calitate

Conteaza foarte mult calitatea atunci cand vine vorba despre piesele de schimb pentru masina. In cazul in care sunt cumparate piese auto aftermarket, utilizatorul nu are cum sa stie daca sunt sau nu de calitate. Tara de origine conteaza mai putin, pentru ca si piesele originale ale brandurilor importante pot fi facute in China sau in diverse alte state din Asia si Africa.

Piesele aftermarket prezinta o alta problema. Sunt concepute pentru a se potrivi la o serie de masini cat mai larga, astfel incat sa fie cumparate la nivel industrial, motiv pentru care pot aparea probleme in momentul asamblarii. Atunci cand o piesa inlocuieste alta piesa, este foarte important ca noua componenta sa se potriveasca perfect in locul celei vechi, fara a fi nevoie de improvizatii sau de alte artificii.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!