Cu o vastă experienţă dobândită în decursul anilor, firma noastră produce şi comercializează piese din sticlă sau intervine asupra produselor din sticlă cum ar fi: sticla printată, panouri din sticlă printată cu decupaje, tratare termică sticla, sablare sticla, securizare sticla, laminare sticla, sticla vopsită, panouri din sticlă, parapeţi din sticlă, pereţi din sticlă, placări pereţi cu sticla, balustrade şi copertine din sticlă, uşi din sticlă, panouri sticla decorativa şi cabine de dus din sticlă.

Panourile de sticlă decorativa se pot monta de exemplu între blatul de bucătărie şi corpul de mobilier superior. Pot avea decupaj pentru priză dublă, situate fie la stânga, fie la dreapta sau în centru. În general, sticlă se curăţa foarte uşor şi are rezistenta ridicată la zgârieturi.

Pe tot parcursul activităţii pe piaţa din România firma noastră a reuşit să construiască o bază solidă de clientela selectă, astfel încât a colaborat cu succes mulţi arhitecţi, iar mulţi dintre clienţii noştri, s-au arătat a fi extrem de mulţumiţi de servicii oferite. De altfel, putem spune că prin serviciile de înaltă calitate am reuşit să satisfacem cele mai exigente cerinţe ale clienţilor noştri.

Cum puteţi să luaţi legătura cu noi? Foarte simplu, cu un singur click pe site-ul nostru, aveţi posibilitatea de a completa formularul pentru cerere de oferta, urmând că ulterior să fiţi contactaţi pentru stabilirea unei prime întâlniri, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon afişat pe site-ul nostru. Calitatea, seriozitatea şi profesionalismul sunt criteriile după care ne-am ghidat de-a lungul anilor şi care au asigurat succesul pe care îl avem.

ACTIVITATEA NOASTRĂ

Cele mai citite articole

Glas Expert este o firmă specializată pe produse decorative din sticlă cu multiple funcţiuni. Punem un accent important pe proiectare, creativitate pentru a putea realiza ceva unic, şi mereu adaptat nevoilor clienţilor noştrii.

Astfel oferim şi celor mai pretenţioşi clienţi produse de o calitate înaltă, cu abordare nouă şi de o estică absolut impresionantă.

PRODUSELE NOASTRE

Prin tehnicile pe care le stăpânim la standarde înalte executăm un număr mare de produse decorative cu valoare artistică dar şi funcţională în acelaşi timp. Produsele targheteaza atât cumpărătorul cât şi firma. Dispunem de o echipă foarte deschisă, care lucrează în orice proiect, crează şi adapteaza ideile pentru fiecare client.

VALORILE NOASTRE

Ne-am propus să oferim clienţilor noştrii idei şi soluţii complete şi la indemna, corelate cu cea mai bună experienţa de a achiziţiona toate acestea din mediul online, prin prezentări complete şi clare a produselor oferite spre vânzare. Glas Expert doreşte să ofere produse şi servicii de calitate superioară care să îmbunătățească ambientul consumatorilor noştrii.

Cele mai citite articole