O baie este locul ideal pentru relaxare după o zi lungă şi obositoare. Din acest motiv, stilul băii este la fel de important ca și funcționalitatea acesteia. Persoanele care vor să îşi renoveze baia, ar trebui să fie atente la alegerea cabinei de duș pentru ca acest spaţiu să rămână confortabil, iar Rom Decor vine în ajutor în acest sens.

Dușul acționează ca un punct focal al băii și poate avea un impact asupra stilului spațiului în ansamblu. Deși există o serie de opțiuni pentru cabine, cum ar fi perdelele de duș sau pereţii din plexiglas, o cabină de duş din sticlă este unică.

O declaraţie unică de stil utilizând cabine de duş din sticlă

Nimic nu spune mai multe despre eleganță ca o cabină de duș din sticlă. Varietatea opțiunilor de proiectare a cabinei de duș ajută fiecare persoană să găsească modelul perfect pentru orice stil de baie. În loc de sticlă transparentă, se poate alege sticlă mată sau nuanțată pentru a adăuga un aspect unic spațiului din baie.

De asemenea, se poate personaliza hardware-ul, cum ar fi mânerele sau cadrul, pe baza design-ului restului băii. Pentru un aspect ultra-chic, se poate opta chiar și pentru cabine de sticlă fără ramă. Aceste incinte nu sunt susținute de un cadru vizibil și astfel adaugă o senzație minimalistă interiorului. Aceste cabine de duş sunt considerate unele dintre cele mai elegante.

Versatilitate de neegalat

O cabină de duș elegantă din sticlă adaugă un plus de stil și eleganță unei băi de practic orice formă, dimensiune sau stil. Spre deosebire de o cabină de duș care vine doar într-o anumită dimensiune standard și, prin urmare, s-ar putea să nu fie potrivită pentru o baie cu dimensiuni speciale, cabinele pot fi personalizate în funcție de cerințele proprietarului. Chiar dacă există colț de formă neregulată, o cabină de duș din sticlă poate fi construită pentru a se potrivi acestuia.

Eficientizarea spaţiului

Pentru cei mai mulți dintre cei care locuiesc astăzi în apartamente, utilizarea inteligentă a spațiului este esențială. Baia  trebuie să includă o varietate de caracteristici și produse, dar, în același timp, nu poate fi înghesuită şi aglomerată.

Cele mai citite articole

O cabină de duș din sticlă este soluția perfectă pentru că baia să pară mai mare. O cabină de duş oferă iluzia continuității în spațiu. O perdea de duș sau orice alt tip de incintă, pe de altă parte, va crea o pauză care poate face că baia să pară mult mai mică decât este.

Alte avantaje ale cabinelor de duş din sticlă

Sunt şi alte avantaje pentru care cabinele de duş din sticlă sunt atât de apreciate:

–                 Aceste cabine fac ca apa să se scurgă mai rapid;

–                 Cu aceste cabine de duş restul băii va rămâne uscat;

–                 Designul este unul aspectuos;

–                 Foile de sticlă din care este făcută cabina pot fi personalizate cu modele.

Ţinând cont de toate aceste aspecte, este foarte uşor de înţeles de ce tot mai multe persoane aleg să îşi pună o cabină de duş din sticlă de cea mai bună calitate.

Cele mai citite articole