În lumea complexă a afacerilor, succesul și expansiunea unei entități sunt adesea legate de sectoarele esențiale care o sprijină. Pentru Carmistin, o companie marcantă în sectorul agroalimentar din România, sectorul agricol joacă un rol pivotant în triumful său.

Carmistin se remarcă puternic în industria agroalimentară prin investiții masive în sectorul agricol. Compania administrează peste 8000 de hectare, formând o bază agricolă impresionantă. Un aspect remarcabil al acestei întreprinderi este dedicarea sa pentru agricultura durabilă și organică.

Pentru Carmistin, divizia agricolă nu este doar o componentă a afacerii, ci fundamentul pe care se clădește angajamentul pentru calitate, inovație, durabilitate și excelență în domeniu. “Divizia noastră agricolă constituie inima întregii noastre organizații!” a declarat Iustin Paraschiv, Președintele Carmistin. Agricultura nu este văzută doar ca o ramură de activitate, ci ca un element esențial al identității corporative, fiind “inima” sau “motorul” care propulsează compania spre excelență.

Iustin Paraschiv, liderul Carmistin, consideră că divizia agricolă este fundamentul care alimentează întreaga companie. Această perspectivă ambițioasă se bazează pe înțelegerea profundă a importanței agriculturii în lanțul de producție alimentar.

Antreprenorul accentuează că pentru a oferi produse de top, este crucial să se monitorizeze fiecare etapă a procesului, începând cu sursa materiei prime. Divizia agricolă nu este doar o sursă de materii prime, ci și un centru de inovație și excelență, permițând Carmistin să controleze direct lanțul de aprovizionare și să influențeze astfel calitatea și siguranța produselor sale.

Sub conducerea inspirată a lui Iustin Paraschiv, divizia agricolă implementează practici de vârf, aplicând standarde stricte de calitate și tehnologii avansate. “Cultivăm 8000 ha, din care peste 30% sunt dedicate agriculturii BIO“, spune Iustin Paraschiv.

Carmistin administrează terenuri agricole vaste, majoritatea situate în Diculești și Baba Ana. Această poziționare strategică în sudul României oferă acces la soluri fertile, favorizând cultivarea produselor primare precum grâul, porumbul, rapița și lucerna.

Cele mai citite articole

Mai mult, compania a făcut un pas decisiv spre un viitor mai sănătos și sustenabil, dedicând peste 30% din terenurile sale agriculturii organice. Această tranziție reflectă nu doar un angajament față de sănătatea consumatorilor și mediu, ci și o modalitate de a stabili noi standarde în industrie.

Carmistin este un pionier în evoluția agricolă, promovând agricultura organică și producția alimentară responsabilă. Într-o societate tot mai preocupată de calitatea și originea alimentelor, această strategie este vitală pentru viitorul industriei agroalimentare din România. Fiecare produs organic este o dovadă a eforturilor continue ale companiei de a îmbunătăți lucrurile în mod sănătos și responsabil.

Compania abordează agricultura cu o perspectivă largă, investind în diverse tipuri de cereale, atât pentru consum intern, cât și pentru susținerea industriei agricole naționale. Se cultivă cereale pentru consum animal și loturi semincere.

Culturile semincere sunt o parte importantă a portofoliului agricol al Carmistin, fiind cultivate pentru semințe. După satisfacerea nevoilor interne, aceste semințe sunt oferite altor companii agricole.

Carmistin produce furaje la Fabrica de Nutrețuri Combinate din Băbeni, unde fiecare ingredient este selectat cu grijă pentru a asigura nutriția optimă a animalelor. Grupul Carmistin asigură aprovizionarea constantă cu materie primă pentru producerea furajelor.

Cu o capacitate de 45 de tone de furaje pe oră, infrastructura lor de producție suportă nevoile fermelor proprii. Această abordare demonstrează angajamentul Carmistin de a furniza hrană de înaltă calitate pentru animalele crescute.

Prin toate acțiunile sale, Carmistin demonstrează angajamentul pentru excelență, inovație și responsabilitate în industria agroalimentară românească, modelând un viitor sănătos și sustenabil.

Cele mai citite articole