Credit scoringul ne plasează mai sus sau mai jos în evaluările făcute de o instituție de creditare. Cu cât este mai ridicat, cu atât șansele noastre de a obține banii sunt mai crescute. În schimb, dacă nivelul este unul scăzut sau negativ, atunci nu o să putem primi un împrumut. Numai că, grație ifn-urilor, astăzi este posibil să ceri și să obții bani împrumut și dacă istoricul de credit este mult pe minus. Citește mai departe pentru a afla cum trebuie să procedezi!

Credit pentru cei cu debite cu ajutorul unui co-debitor bun plătitor

Dacă vrei să iei un împrumut, ai credit scoringul mic și vrei să mergi la bancă, mai bine renunță. Nu vei primi banii, ci doar vei face niște drumuri degeaba. Băncile creditează persoanele cu venituri medii și peste medie, care au un credit scoring ridicat și care au returnat banii mereu la timp. Numai că și tu poți primi împrumut de la un ifn dacă cunoști o astfel de persoană și este de acord să te gireze.

Așadar, atunci când vrei un credit și ești într-o situație neplăcută din punct de vedere al istoricului de credit solicită ajutorul unei astfel de persoane și apoi aplică la un creditor nebancar. O să obții o sumă de bani (nu atât de mare ca la bancă) ce te va ajută să-ți rezolvi problemele. De asemenea, unii creditori ifn sunt de acord să te crediteze cu o sumă de bani fără să fie necesară prezența unui co-debitor.

În acest sens este nevoie de deținerea unui bun (mobil sau imobil) cu care să girezi împrumutul. Chiar dacă nu este cea mai bună soluție pentru tine, în lipsa altor alternative este indicat să apelezi la ea. Desigur, returnarea în mod responsabil a banilor împrumutați trebuie să reprezinte obiectivul tău din acest moment. Rambursează banii înainte de termen și data viitoare o să primești un nou credit mult mai rapid!

Sursă: http://toate-credite.com/

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!