La Provincia, un brand deținut de Grupul Carmistin, a lansat o gamă de ouă provenite de la păsări crescute la sol în condiții ideale. Presedintele grupului, Iustin Paraschiv, afirmă că ouăle sunt produse de păsări vegetariene care sunt hrănite cu cele mai bune cereale cultivate pe terenurile proprii de companie.

Grupul Carmistin a achiziționat ferma din Colceag, județul Prahova, ca parte a strategiei de extindere a activităților agricole și a diversificării portofoliului său. Compania se concentrează pe producția de ouă de la păsări crescute în condiții optime, în conformitate cu metoda tradițională de fermă.

Acest concept de fermă tradițională promovează protejarea mediului, bunăstarea animalelor și calitatea produselor alimentare. Grupul Carmistin a investit considerabil în cercetare și dezvoltare pentru a se asigura că producția sa agricolă respectă cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate.

La Provincia, un brand cunoscut pe piața alimentară românească pentru calitatea produselor de carne de pui, se angajează să ofere produse sănătoase și cu un gust autentic. Brandul deține o gamă variata de produse de carne de pui, precum și abatoare adaptate exclusiv alimentației certificate BIO.

La Provincia combină tradiția cu inovația și pune accent pe sustenabilitate și responsabilitate socială. Toate produsele sunt realizate cu ingrediente naturale și fără conservanți sau aditivi artificiali, oferind astfel un gust pur și autentic.

Cele mai citite articole

Ouăle La Provincia sunt disponibile în supermarketurile Kaufland, ambalate cu grijă, și sunt un exemplu de produse de înaltă calitate și sustenabile. Brandul La Provincia și-a câștigat încrederea consumatorilor prin angajamentul său față de calitatea produselor și susținerea unei agriculturi responsabile.

La Provincia și-a consolidat poziția pe piață prin eforturile sale de a oferi produse de calitate superioară, realizate în mod responsabil și sustenabil. Compania își asumă un rol important în susținerea comunității locale prin crearea de noi locuri de muncă și investiții în dezvoltarea unei agriculturi sustenabile.

În plus, La Provincia se străduiește să fie în pas cu tendințele din piață și să răspundă nevoilor consumatorilor prin inovație și adaptare. De exemplu, prin lansarea gamei de ouă provenite de la păsări crescute la sol, brandul a făcut un pas important în evoluția pieței locale, unde din ce în ce mai mulți consumatori sunt interesați de proveniența și calitatea produselor alimentare.

La Provincia este un brand care își menține angajamentul față de valorile tradiționale, însă își adaptează procesele pentru a fi la curent cu timpul. Acest angajament față de calitate și sustenabilitate a produselor sale face ca brandul să fie apreciat și încrederea consumatorilor să crească de la o zi la alta.

În concluzie, La Provincia este un exemplu de brand care îmbină tradiția cu inovația, oferind produse de înaltă calitate realizate în mod responsabil și sustenabil. Prin eforturile sale continue de a îmbunătăți produsele și procesele sale, La Provincia și-a câștigat încrederea și aprecierea consumatorilor.

Cele mai citite articole