Există lapte praf de la Humana pentru copii, bogat în nutrienți. Laptele praf Humana este valoros pentru copii și este extrem de important pentru dezvoltarea copilului tău. Furnizează oaselor energie și îți ajută copilul să crească sănătos. În magazinul online elaptepraf.ro vei găsi lapte praf Humana nutritiv, în multe variante și pentru toate vârstele. Pentru cei mici, poți comanda formula pentru un tranzit fără probleme după alăptare. Acestea conțin toate mineralele importante, sunt similare cu laptele matern și sunt deosebit de ușor de digerat.

Naturalețe, expertiză și încredere

Humana este mai mult decât un simplu nume – este o promisiune. Tot ceea ce face se învârte în jurul copiilor și a dezvoltării lor. Bazat pe unitatea naturii și științei, Humana oferă lapte praf de înaltă calitate în care poți avea încredere. Luând ceea ce este mai bun din natură și folosind cercetarea științifică, înțelege din ce în ce mai bine procesele complexe din corpul și mintea în curs de dezvoltare ale copiilor. 

Cu aceste cunoștințe, susțin dezvoltarea naturală a bebelușilor și copiilor mici de mai bine de 65 de ani. Humana a urmat întotdeauna cele trei valori de bază: naturalețe, expertiză și încredere. Pentru a satisface nevoile speciale ale bebelușilor, Humana cercetează și dezvoltă în mod constant lapte praf pentru bebeluși. Scopul: un aliment sănătos care se apropie cât mai mult de laptele matern natural. Formula de lapte praf Humana Pre este special adaptată nevoilor nutriționale ale sugarilor din perioada inițială după naștere. Este potrivit pentru hrana suplimentară sau ca singură masă.

Lapte praf pentru bebelușii cu nevoi speciale: Humana Ha Pre

Cele mai citite articole

Unii copii prezintă un risc crescut de a dezvolta alergii, cum ar fi febra fânului, neurodermatita sau astmul alergic. Laptele matern natural este, de asemenea, cel mai bun aliment pentru acești copii. În cazul în care copilul tău prezintă un risc crescut de alergii și nu îl poți alăpta, există lapte praf Humana Ha Pre care este un substitut adecvat. HA reprezintă formula hipoalergenică pentru sugari.

Lapte praf special pentru diaree: Humana Hn

Diareea este un mare pericol pentru sugari și trebuie discutată întotdeauna cu un medic pediatru. Din nou, laptele matern este cel mai bun pentru bebelușul tău, însă dacă acest lucru nu este posibil, Humana a dezvoltat un lapte praf cu o formulă specială, care îl face deosebit de ușor de digerat.

Lapte praf Humana HA 1

Bebelușul se dezvoltă în fiecare zi și are nevoi nutriționale specifice. Humana HA 1 este o formulă de start hipoalergenică pentru bebelușii cu risc crescut de alergii. Poți hrăni bebelușul cu Humana HA 1 încă de la naștere, în plus față de laptele matern sau ca aliment unic. Odată cu introducerea alimentelor complementare, este recomandabil să treci bebelușul pe Humana HA 2 după a 6-a lună.

Cele mai citite articole