Dacă te pasionează bucătăria italiană, atunci cu siguranţă îţi face plăcere să găteşti paste şi să încerci mereu reţete noi. Fie că le serveşti cu sosuri dulci sau picante, cu fructe de mare sau cu brânzeturi, pastele sunt delicioase întotdeauna, mai ales atunci le consumi alături de un pahar de vin. De aceea, este important să ştii să alegi vinul potrivit, pentru a avea parte de o experienţă culinară inedit. Noi îţi venim în ajutor cu câteva sfaturi, pentru a alege mai uşor vinul perfect pentru porţia ta de paste!
Pastele cu sos de tomate
Cele mai citite articole
Dacă vrei să îţi surprinzi persoana iubită cu o porţie de paste cu sos de tomate, nu uita de vin! Ţinând cont că sosul de tomate este destul de gros şi are o aciditate ridicată, poţi opta pentru un vin roşu, cu o aromă mai intesă. O alegere potrivită ar putea fi o sticlă de Sangiovese Chinati Classico Riserva, un vin produs în viile din Toscana, care are un gust elegant şi …
Citeste mai mult pe Fove.ro