Panouri sandwich tip ALP Isocanale Stiferite: află de ce merită să le utilizezi

Ai auzit de vestitele panouri sandwich tip ALP Stiferite Isocanale? Sunt perfecte pentru realizarea de sisteme de ventilație performante pentru diferite tipuri de imobile. 

De ce devin tot mai populare panourile Isocanale Stiferite?

Stiferite este o companie italiană renumită, care fabrică cu mare succes panouri rigide din spumă poliuretanică cu diverse acoperiri. Acestea sunt folosite din ce în ce mai mult pentru construcția de tubulaturi rectangulare preizolate. 

Datorită inovației continue a companiei italiene care le produce, panourile Isocanale au numeroase caracteristici care le deosebesc de materialele tradiționale:

 1. sunt eco-sustenabile, motiv pentru care permit să se facă economii însemnate de energie și o reducere a emisiilor poluante, alături de reducerea consumului de materii prime și utilizarea resurselor de mediu;.
 2. este simplu de lucrat cu ele, deoarece materialul din care sunt fabricate este ușor de manevrat, permițând să se facă secționări mai sigure;
 3. sunt ușoare, deoarece cântăresc mai puțin decât cele din tablă, fapt ce le face să fie mai comod de transportat și instalat;
 4. sunt mai rentabile, pentru că presupun mai puțină forță de muncă;
 5. produc mai puține deșeuri;
 6. sunt mai sigure decât alte produse de acest gen, datorită performanței excelente la foc Euroclass B s1 d0, care asigură o calitate excelentă a aerului și un transport silențios.

Alte proprietăți importante ale panourilor tip ALP Stiferite

Panourile Stiferite ALC, Ai6, ALE, AAL și LB3, sunt panouri termoizolante fabricate din spumă rigidă de poliizocianurat (PIR), fără CFC sau HCFC, cașerate cu folie de aluminiu gofrată sau lisă. 

Acestea sunt clasificate în funcție de utilizarea raportată la caracteristicile specifice pe care fiecare variantă de panouri tip ALP le are: 

 1. pentru folosire la interior;
 2. pentru folosire la exterior.
 3. pentru folosire în medii controlate;
 4. pentru folosire în medii agresive;

Panourile sandwich tip ALP Stiferite sunt proiectate atât pentru utilizări în interiorul clădirilor industriale sau civile, cât și în exteriorul acestora și au o gamă largă de beneficii, printre care cele mai importante sunt:

 • igiena impecabilă;
 • etanșarea perfectă la aer;
 • eficiența îmbunătățită în exploatare;
 • economii de energie;
 • greutate redusă;
 • proprietăți de reducere a zgomotului;
 • durabilitate. 

Sistemul Isocanale este compus dintr-un strat rigid de spumă de poliizocianurat acoperit cu folie de aluminiu și este foarte apreciat pentru că are niște proprietăți de izolare termică deosebite. Plus faptul că prezintă o mare versatilitate, putând fi amplasate fără probleme atât în medii rezidențiale, cât și comerciale și industriale.

Unde poți comanda online panouri Isocanale Stiferite?

Le găsești pe site-ul tcromania.com într-o paletă extinsă de variante.

Poți cumpăra de la TC Romania Crown Cool:

    • panouri interior, Isocanale Indoor, Stiferite ALC, 20 mm;

    • panouri interioare, Isocanale Indoor, Stiferite Ai6, 20 mm.

    • panouri exterioare, Isocanale Outdoor, Stiferite ALE, 20 mm;

    • panouri exterioare, Isocanale Outdoor, Stiferite ALE, 30 mm;

    • panouri antibacteriene, Isocanale Clean, Stiferite AAL, 20 mm;

    • panouri anticorozive, Isocanale Extreme, Stiferite LB3, 20 mm;

Așadar, TC Romania Crown Cool comercializează panouri sandwich tip ALP pentru confecționarea canalelor preizolate de distribuție de aer moderne, fiabile și cu niște beneficii extraordinare în exploatare. 

Intră chiar acum pe tcromania.com ca să comanzi tipul de panouri sandwich tip ALP de care ai nevoie!

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole