Un telefon smart ne permite sa folosim o mare varietate de functii si de aplicatii pentru diferite scopuri. Fie ca dorim sa comunicam prin intermediul apelurilor vocale, fie ca dorim sa facem fotografii, fie ca navigam pe Internet, telefonul mobil inteligent este fara doar si poate cel mai utilizat dispozitiv in societatea zilelor noastre. Insa pentru a putea sa utilizam acest dispozitiv la capacitate maxima avem nevoie si de anumite accesorii. Unul dintre aceste accesorii este selfie stick-ul.

Un astfel de accesoriu ne poate ajuta sa realizam cele mai frumoase si reusite fotografii, dar si filmari de calitate superioara. Astazi exista foarte multe modele de selfie stick-uri, insa daca iti doresti un model cu adevarat fiabil, atunci poti sa iti indrepti atentia inspre modelul Tripod Selfie Stick Pro de la Huawei.

Caracteristicile selfie stick-ului Tripod de la Huawei

Un selfie stick este folosit in diferite conditii si medii, uneori fiind expus la factori externi care pot pune in pericol integritatea acestui dispozitiv. Tocmai de aceea este recomandat sa alegi un model rezistent si durabil chiar si in conditii dure de utilizare. Modelul Huawei Tripod Selfie Stick Pro este confectionat din cele mai durabile si rezistente materiale, dar in acelasi timp din materiale extrem de usoare precum aliajul de aluminiu. Cu alte cuvinte este usor de transportat, dar si rezistent in timp. Posibilitatea de a extinde bara selfie stick-ului in 5 trepte il face foarte versatil, dar in acelasi timp si foarte compact.

Actionarea acestui echipament se poate face folosind o telecomanda Bluetooth multifunctionala care poate fi detasata. Telecomanda aceasta permite accesarea diferitelor functii ale telefonului de la o distanta considerabila, ceea ce permite suprinderea unor cadre mult mai largi cu telefonul mobil. Fie ca ne dorim activarea camerelor telefonului mobil inteligent, fie ca dorim sa folosim functia de zoom, fie ca dorim sa pornim o inregistrare video fara a avea in apropiere telefonul mobil, oricare dintre aceste functii pot fi actionate folosind telecomanda detasabila conectata prin intermediul Bluetooth-ului.

O alta caracteristica pentru acest selfie stick se refera la functia de suport 2 in 1. Cu alte cuvinte acest selfie stick se poate transforma in trepied sau in suport trepied prin desfacerea manerului si apoi utilizarea dispozitivul cu telecomanda fara fir. Nu in ultimul rand merita sa amintim faptul ca modelul Tripod Selfie Stick Pro de la Huawei poate sa aiba o lungime de cel mult 64 de centimetri, avand posibilitatea de a regla clemele pentru prinderea smartphone-ului in 4 puncte. Prin urmare poti beneficia de rotatie a telefonului de pana la 360 de grade.

Unde poti gasi Tripod Selfie Stick Pro de la Huawei?

Te-ai convins de faptul ca merita sa investesti in acest model de selfie stick si de trepied de la Huawei? Atunci nu iti ramane decat sa gasesti cele mai bune oferte pentru acest accesoriu si sa il comanzi impreuna cu un telefon mobil Huawei sau separat, daca deja ai telefonul mobil de care ai nevoie. Poti gasi modelul Tripod Selfie Stick Pro pe site-ul oficial de la Huawei.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!