Cauți un model Mercedes și vrei să-l achiziționezi de la un dealer auto cu reprezentanțe în Timișoara, Arad, Deva sau Sibiu?

Dacă îți dorești un automobil marca Mercedes, la dealerul auto Auto Schunn Romania, în reprezentanța din Timișoara, ai posibilitatea să achiziționezi mașini rulate la prețuri fără egal.

Poți consulta oferta direct pe net, intrând pe site-ul auto-schunn.ro, unde ai o gamă variată de autoturisme oferite spre vânzare. Selecția de modele Mercedes-Benz Certified cuprinde diferite vehicule rulate, în stare tehnică impecabilă. 

Auto Schunn România oferă clienților săi o  gamă de autovehicule rulate, verificate atent și certificate Mercedes-Benz.

Programul Certified reprezintă în primul rând o garanție a calității Mercedes. La dealerul Mercedes Timișoara – Auto Schunn, mecanicii și tehnicienii efectuează o serie de analize și verificări special impuse de normele de calitate ale brandului german.

Orice autoturism inclus în programul Mercedes-Benz Certified este la fel de performant ca în prima zi, iar clienții pot beneficia de o stare tehnică excelentă a mașinii, un aspect exterior fără cusur.

Oferta Auto Schunn cuprinde automobile din toate seriile constructive Mercedes, care au un rulaj de maxim 150.000 km iar vechimea este sub 6 ani.

Autoturismele care au traversat cu succes verificările tehnice special concepute pentru vehicule second hand sunt apoi clasificate în categoria Mercedes-Benz Certified, având garanții suplimentare și diferite avantaje la cumpărare. 

Merită să descoperi avantajele programului Mercedes-Benz Certified și să îți alegi în siguranță mașina dorită, în condiții calitative deosebite. 

Cele mai citite articole

Mercedes Benz Certified oferă o garanție de 24 de luni, conform standardelor europene, iar clienții pot beneficia de reparații rapide la centre de service certificate și atestate Mercedes Benz, folosind piese originale.

Reviziile gratuite la 6 luni sau după parcurgerea a 10.000 km sunt incluse în pachetul de beneficii Mercedes Certified. Un ITP valabil pe minim 21 de luni este emis la momentul vânzării, pentru a oferi certitudinea unei bune funcționări pe termen lung a vehiculului. 

Un alt beneficiu important al vehiculelor Mercedes Certified este legat de mobilitatea asigurată de Auto Schunn. Pe durata reparațiilor este posibilă obținerea unui vehicul de schimb iar în cazul unor incidente neprevăzute este oferită asistență rapidă. 

Starea tehnică a autoturismului este garantată de verificările multipunct 360 grade, realizate minuțios de către tehnicienii specializați de la Auto Schunn. Dacă este necesară înlocuirea unei piese, se va efectua doar cu piese originale Mercedes Benz. Rulajul real este de asemenea certificat în momentul achiziției, pentru a fi sigur de istoricul mașinii cumpărate de la Auto Schunn.

De asemenea, lucrările de mentenanță și reparații sunt menționate în carnetul de service al autovehiculului pentru a avea o evidență strictă asupra intervențiilor efectuate pe automobil.

Achiziția unui autovehicul Mercedes Benz Certified este posibilă inclusiv prin servicii financiare de leasing Mercedes Benz, de asemenea este posibil schimbarea automobilului, prin trade-in  și buy back. 

La cumpărarea unui autoturism rulat Certified Mercedes Benz  este posibilă semnarea unui contract de service oferit de dealerii autorizați Mercedes.

Achiziția unui autovehicul de la Auto Schunn este așadar o alegere inspirată atunci când dorești un anume model Mercedes și ai nevoie de garanții referitoare la calitate și starea tehnică.

Alege Auto Schunn – dealer Mercedes cu reprezentanță în Arad, Deva, Sibiu și Timișoara, pentru a-ți achiziționa noul tău model de autoturism rulat, în condiții de calitate ireproșabilă, la cele mai înalte standarde.

Cele mai citite articole