Laptele praf Hipp, una din cele mai des întâlnite opţiuni în rândul părinţilor care oferă bebeluşilor formula de lapte, precum şi alte branduri recunoscute la nivel naţional şi internaţional, are, contrar gurilor rele, numeroase beneficii pentru sănătate. Laptele matern este, cu siguranţă, important pentru creşterea bebeluşului, asigurându-i toate substanţele nutritive unei bune dezvoltări, construind o legătură foarte puternică la nivel emoţional între mama şi copil, dar şi laptele praf este foarte bun, mai ales când mama nu poate alăpta din motive medicale sau sunt nevoite să renunţe la alăptare din motive profesionale, personale, sau din dorința lor.

Singură şi cea mai recomandată opţiune cu adevărat de ajutor este laptele praf disponibil în comerţ. Laptele de vacă nu poate înlocui laptele matern şi nici laptele praf, nefiind recomandată de către specialişti. Ceea ce înseamnă că laptele praf reprezintă singura opţiune valabilă în absenţa laptelui matern, având un rol important în dezvoltarea bebeluşului.

Cele mai importante beneficii ale laptelui praf în alimentaţia şi dezvoltarea bebeluşilor

Există numeroase motive pentru care specialiştii recomandă părinţilor laptele praf, fiind disponibil într-o gamă foarte variată de forme şi aparţinând mai multe branduri, conţinând nutrienţi special concepuţi pentru a se plia cât mai  bine pe necesităţile copiilor. Aşadar, laptele praf conţine numeroase vitamine şi minerale, astfel încât să garanteze o bună dezvoltare şi o sănătate de fier.

Cele mai importante beneficii ale laptelui praf pentru bebeluşi includ:

Cele mai citite articole

·  un conţinut bogat de vitamine, laptele praf Hipp având în componenţa vitaminele A, D, K, E, dar şi alte vitamine necesare copiilor. Organismul copiilor hrăniţi cu lapte praf are mult de câştigat de pe urma administrării acestei substanţe, asigurând un sistem imunitar puternic, o dezvoltare armonioasă a celulelor şi favorizând absorbţia calciului şi fosforului;

·  un gust asemănător cu cel al laptelui matern, laptele praf Hipp fiind foarte acceptat atât din primele zile de viaţă, cât şi că şi lapte praf de continuare, după ce bebeluşul este alăptat. Specialiştii depun eforturi ca laptele praf să aibă acelaşi gust cu cel al laptelui matern, pentru a se obişnui bebeluşul rapid cu noua sa hrană;

·  un conţinut ridicat de aminoacizi şi proteine, laptele praf Hipp este conceput în urma unui proces complex şi atent de extracţie, din care nu se pierd aminoacizii şi proteinele. Ceea ce înseamnă că, pe lângă vitamine, laptele praf conţine peptide, imunoglobulină, aminoacizi şi proteine, fiind uşor de digerat;

·  un conţinut optim de carbohidraţi, laptele praf Hipp conţinând anumiţi carbohidraţi ca şi lactoză sau glucoză, importanţi pentru că previn apariţia unor probleme de sanatate.

Fără doar şi poate, laptele praf formulă este o variantă de hrănire a bebeluşului din ce în ce mai populară în rândul părinţilor, produsele Hipp fiind cea mai bună alegere la cel mai bun preţ.

Cele mai citite articole