Fie ca sunt covorase originale, huse pentru scaune, piese de schimb sau jante, exista motive intemeiate pentru care ar trebui sa cumperi piese de schimb si accesorii originale direct de la producator. 

RTT Distribution a inregistrat 4 motive bune si avantaje pentru accesoriile auto originale pentru tine astazi, si poate ca lista de motive pentru accesorii auto originale te poate convinge. Zicala: „Daca cumperi ieftin, cumperi de doua ori” ar trebui sa fie cunoscuta de multi conducatori auto. Suna evident si banal, dar un original este un original si acest lucru poate avea un impact semnificativ, cel putin pana cand vehiculul este vandut.

Originalul este original

Multi dintre noi avem aceste imagini in cap cu vehicule „renovate” a caror caroserie reflecta putin din original, iar cu masinile de epoca si clasice acest lucru poate fi mortal. Piesele originale sunt deosebit de importante si deosebit de valoroase pentru vehiculele mai vechi, cu conditia ca, desigur, pot fi inca reparate. Accesoriile si piesele auto originale de la RTT Distribution pot creste semnificativ valoarea unei masini clasice. 

Precizia potrivirii

Preturile bune sunt, fara indoiala, importante, motiv pentru care fiecare conducator auto si-a cumparat cu siguranta o „replica” sau, pur si simplu, un produs ieftin din Asia. Experientele pot fi rezumate, de obicei, in cateva cuvinte: reluare. 

Problema este ca producatorii externi si fabricile, nu se potrivesc exact, ceea ce inseamna ca aceste piese auto neoriginale sunt apoi prelucrate imprecis, cu goluri in dimensiuni, de exemplu pe partile caroseriei, cum ar fi sortul fata, sunt pur si simplu imprecise si arata prost prelucrate. In cel mai rau caz, piesa atasata nu are prinderea potrivita dupa instalare si chiar se poate desprinde si cadea in timpul conducerii cu viteza. 

Cele mai citite articole

Panourile de caroserie metalice pot cauza si alte probleme daca nu sunt montate corespunzator si anume, pot capata rugina. Asa ceva se intampla atunci cand umiditatea nu se poate scurge corespunzator si se poate aduna in anumite locuri. Deteriorarile produse de rugina costa multi bani, mai ales daca ramane nedescoperita ani de zile.

Testarea si certificarea produselor

Datorita testelor mai lungi ale produsului, piesele originale corespunzatoare au fost testate pe larg, iar garantia pentru o defectiune dupa o perioada scurta de timp este minimizata. Volkswagen, de exemplu, foloseste HQM Induserv GmbH pentru propriile produse originale. 

Acest partener de service pentru servicii de calitate, efectueaza teste speciale si confirma longevitatea. Piesele originale trec prin diverse teste si verificari, de exemplu in ceea ce priveste stabilitatea dimensionala, durabilitatea si prelucrarea. 

Cu piese auto ieftine si accesorii auto din Asia nu poti presupune asta. Mai ales cand vine vorba de motorul unui vehicul, ar trebui sa te bazezi pe piese originale de la RTT Distribution pentru a evita amestecul de materiale din piese terte, inclusiv: bujii, curea de distributie, lubrifiere, aditiv pentru lichid de racire.

Optica si imaginea de ansamblu

Dupa cum se stie, optica este un punct decisiv pentru proprietar dar si pentru potentialul cumparator intr-o eventuala vanzare de masini second hand. Daca pe autovehicul au fost folosite doar piese originale si nimic nu a fost manipulat, pur si simplu arata o calitate superioara si mai omogena. De asemenea, arata unui potential cumparator ca proprietarul anterior a avut grija de vehiculul sau. 

Cele mai citite articole