Lansat pe piață în septembrie 2019, iPhone 11 Pro a adus o serie de îmbunătățiri și caracteristici noi față de predecesorul său, iPhone XS. Acesta dispune de un design elegant, un hardware puternic și o serie de caracteristici impresionante care îl fac unul dintre cele mai bune smartphone-uri de pe piață.

Iată câteva informații folositoare despre acest model: 

Design:

iPhone 11 Pro are un design modern și elegant, cu o carcasă din sticlă și o ramă din oțel inoxidabil. Acesta are o dimensiune de 144 x 71.4 x 8.1 mm și o greutate de 188g, fiind ușor de manevrat și de ținut în mână. Dispune de o gamă largă de culori, printre care se numără verde, gri spațial, auriu și argintiu.

Ecran:

Ecranul iPhone 11 Pro are o diagonală de 5.8 inci, Super Retina XDR OLED, cu o rezoluție de 1125 x 2436 pixeli și o densitate de 458 ppi. Acesta oferă o experiență de vizualizare impresionantă, cu culori vibrante și detalii clare. Ecranul este protejat cu sticlă Ion-X și dispune de o rată de refresh de 60Hz.

Hardware:

iPhone 11 Pro dispune de un procesor puternic A13 Bionic, un procesor grafic Apple GPU (4 nuclee) și o memorie RAM de 4 GB. Acesta oferă suficient spațiu de stocare internă, începând cu 64 GB până la 512 GB. iPhone 11 Pro rulează pe sistemul de operare iOS 13, care oferă o experiență intuitivă și personalizată.

Cele mai citite articole

Cameră:

iPhone 11 Pro dispune de o cameră principală triplă, cu trei senzori de 12 megapixeli fiecare, oferind o gamă largă de opțiuni de fotografiere. Aceasta include o cameră principală ultra-wide, o cameră wide și o cameră telephoto, oferind posibilitatea de a realiza fotografii cu unghiuri largi sau teleobiective și de a zooma fără a pierde calitatea imaginii. Camera frontală este de 12 megapixeli și oferă o calitate bună pentru selfie-uri.

Baterie:

iPhone 11 Pro dispune de o baterie de 3190 mAh, care oferă o autonomie suficientă pentru utilizarea intensivă a telefonului. Acesta dispune și de încărcare rapidă de 18W, încărcare wireless de 7.5W și încărcare wireless inversă de 5W.

Alte caracteristici:

iPhone 11 Pro dispune de multe alte caracteristici impresionante, printre care:

  • Rezistență la apă și praf conform standardului IP68, ceea ce face ca telefonul să fie potrivit pentru a fi utilizat în condiții extreme.
  • Funcția Face ID, care permite utilizatorilor să deblocheze telefonul prin recunoașterea facială.
  • Suport pentru Wi-Fi 6, care oferă o viteză mai rapidă de conectare la internet și transfer de date.
  • Boxe stereo, care oferă o calitate ridicată a sunetului și o experiență de audiție mai imersivă.
  • Suport pentru Dual-SIM, care permite utilizatorilor să utilizeze două cartele SIM simultan, ideal pentru utilizatorii care călătoresc mult.

Preț:

iPhone 11 Pro poate fi achiziționat la un preț mediu de 800-900 de dolari, în funcție de varianta de stocare și de distribuitorul ales. Acesta este un preț ridicat, dar reflectă performanțele ridicate și caracteristicile impresionante ale telefonului.

iPhone 11 Pro este un smartphone performant, elegant și plin de caracteristici impresionante. De la cameră principală triplă la ecranul Super Retina XDR OLED, procesorul puternic A13 Bionic și bateria mare, acest telefon oferă tot ceea ce utilizatorii avansați și cei pasionați de tehnologie ar putea dori de la un telefon inteligent. Cu toate acestea, prețul ridicat ar putea fi o barieră pentru unii utilizatori care își doresc un telefon mai accesibil.

Cele mai citite articole