Tabla magnetică a devenit un element nu doar util, dar și decorativ pentru un perete gol dintr-un birou, oricât ar fi de mic acesta. Ba chiar mai mult. Dacă este albă, ea poate lărgi vizual o încăpere zugrăvită în culori mai închise, îi poate conferi optimism.

Acest obiect modern de afișaj magnetic a depășit deja limitele unui spațiu de lucru.

Cum se poate folosi o tablă magnetică în bucătărie?

O tablă magnetică poate să fie un suport perfect pentru magneții de frigider.

Acum toată lumea cumpără magneți din călătoriile făcute prin țară sau în străinătate, deoarece sunt un soi de înlocuitori moderni ai ilustratelor de pe vremuri. Îi poți vedea mereu când intri în bucătărie și astfel îți amintești de clipe minunate pe care le-ai trăit în vacanțele trecute.

Dar nu numai magneții de călătorie se pot etala pe o astfel de tablă. Chiar și aranjamente de litere pentru a lăsa mesaje scurte celor din familie. E mai cool decât un banal sms, nu-i așa?

Indiferent că este vorba de colecții de magneți pentru frigider pe diverse teme (fructe, animale, îngerași), de magneți – suvenir din concedii, folosind o tablă magnetică nu o să mai ai grija că ei vor aluneca și vor cădea, așa cum se întâmplă de multe ori când sunt puși pe ușa frigiderului.

Poți comanda online, intrând pe site, la Absolut Office, un astfel de produs grozav care o să îți fie de mare ajutor în casă.

Orice soție ar fi fericită să folosească o tablă magnetică pentru a ține acolo o listă săptămânală cu meniurile familiei. Se pot prinde cu magneți speciali inclusiv foile cu rețete culinare, pentru a le putea avea mereu la vedere.

Chiar dacă multe gospodine folosesc acum tableta sau smartphone-ul în acest scop, pentru a vedea ingredientele și modul de preparare al mâncărurilor mai complexe, de bază rămâne tot foaia scrisă, ce poate fi apoi pusă într-un dosar special cu rețete gastronomice.

Cele mai citite articole

Placa magnetică este mai durabilă decât un gadget electronic ce trebuie mereu protejat în bucătărie, plus că se potrivește perfect cu decorul acestei importante încăperi din casă. Este aproape inutil să mai amintim de faptul că și cele mai frumoase desene ale copiilor își vor găsi în cele din urmă calitatea de tablouri. Și asta fără a deteriora pereții!

Suprafața unei table magnetice este foarte bună pentru a se scrie pe ea cu markere. Acestea nu produc praf care să se răspândească prin toată încăperea, plus că, spre deosebire de cretă, în comerț se găsește acum o varietate mare de culori de asemenea carioci speciale pentru tabla magnetică.

Dar nu numai în bucătărie se poate așeza o asemenea tablă magnetică.

Tabla magnetică, produs versatil, ușor de așezat în hol

Puteți utiliza această placă modernă pentru orarul zilnic. Așa nu o să mai uitați de întâlnirile importante, nici de ceea ce aveți de cumpărat cu prioritate de la supermarket sau din piață.

Dar nu numai pentru notițe de acest gen se poate folosi o astfel de tablă magnetică.

Cei ai casei care pleacă primii pot să scrie pe ea mesaje de dragoste pentru partener/ă sau pentru copii, părinți etc.

Deoarece o astfel de tablă se șterge foarte ușor, zilnic, mesajele pot să fie actualizate. Orice s-ar spune, tot mai multă bucurie vor aduce scrise de mână, cu multe culori și desene, comparativ cu un mesaj rece trimis pe telefon sau tabletă!

Se pot găsi în magazinele online de specialitate, precum Absolut Office, produse de acest fel care au dimensiunea perfectă pentru ca toată lumea să poată vedea ce a fost programat, de comun acord, chiar și pentru o întreagă săptămână. Așa nu vor fi ratate orele la medicul de familie, orele de meditație ale copilului, ora la care începe piesa de teatru sau filmul la care s-au cumpărat deja biletele.

Ce spui? Tu nu crezi că merită să comanzi o tablă magnetică pentru acasă?

Cele mai citite articole