Educatia copiilor este in mainile parintilor, motiv pentru care mamele si tatii trebuie sa aleaga responsabil unitatea de invatamant pentru acestia. O varianta moderna pe care parintii o au astazi la indemana este cea de a-si inscrie micutii la SevaEdu, o scoala cu programa finlandeza care s-a facut remarcata prin calitatea cursurilor, dar si prin atmosfera placuta si moderna pe care o pune la dispozitia elevilor. Citind randurile de mai jos, cei interesati pot descoperi principalele motive pentru care ar putea sa-si inscrie copii la unitatea privata de invatamant.

Profesori de exceptie

Toate cadrele didactice care lucreaza la scoala cu programa finlandeza au o pregatire excelenta. Acestea au urmat cursurile unor universitati de prestigiu din Europa, in cadrul carora si-au pus bazele celor mai importante notiuni cu ajutorul carora ii pot ajuta pe cei mici sa dezvolte pasiune pentru cunoastere, dar si pentru limbile straine.

Un calendar bogat de activitati la SevaEdu

Un alt motiv pentru care parintii ar trebui sa-si indrepte atentia catre SevaEdu este acela ca micutii pot beneficia de un calendar de activitati foarte bogat. In fiecare luna sunt organizate evenimente interesante, interactive si atractive pentru elevii pasionati de tot ceea ce ii inconjoara. De exemplu, copiii pot participa activ la Unification Day, Labor Day, Children’s Day, World Bee day, Romanian Blouse day sau End of Year School party.

Dezvoltarea pasiunilor personale

Cele mai citite articole

Pe langa faptul ca dascalii au pregatirea necesara pentru a sustine elevii in directia invatarii si a parcurgerii programei scolare, acestia ii incurajeaza pe cei mici sa isi descopere si sa isi dezvolte pasiunile personale. Este important ca toti copiii sa se simta apreciati si incurajati. Daca unii dintre ei au o pasiune pentru pictura, altii au o inclinatie catre invatarea limbilor straine sau pentru lucruri care implica munca manuala.

Un mediu interactiv, social

Pe lista elementelor pe care mamele si tatii trebuie sa le mai aiba in vedere se numara si faptul ca elevii care urmeaza cursurile scolii cu programa finlandeza sunt incurajati sa adopte o atitudine potrivita cand vine vorba despre incluziunea sociala. Mai exact, cei mici sunt invatati inca de la varste fragede ca este esential sa isi trateze semnii cu respect si incredere, indiferent de rasa, religia si culoarea acestora.

Un mediu placut si atractiv

Nu in ultimul rand, unitatea privata de invatamant isi asteapta elevii intr-un mediu foarte prietenos si placut. Toate piesele de mobilier sunt moderne, atent selectionate, la fel ca si intregul design interior, de la tot ce inseamna paleta cromatica si pana la ustensilele si echipamentele utilizate in timpul procesului de invatare. Datorita acestui lucru, copiilor le este foarte usor sa se concentreze asupra activitatilor pe care le au de realizat.

Parintii isi doresc tot ce este mai bun pentru micutii lor, iar starea de bine incepe cu alegerea unei unitati de invatamant corespunzatoare. Educatia incepe acasa, insa continua la scoala, acolo unde copiii merita sa aiba parte de cele mai bune conditii din toate punctele de vedere!

Cele mai citite articole