Investitia intr-un telefon nou, performant, poate fi una foarte ridicata, motiv pentru care unii oameni se orienteaza catre cele second-hand. Desi multi le considera a fi depasite, alegerea unui magazin de specialitate permite oamenilor sa gaseasca astfel de telefoane din cele mai noi generatii, dar la preturi avantajoase. 

Telefoane „la mana a doua” pot fi gasite foarte usor, mai ales prin intermediul platformelor de specialitate, numai ca nu exista garantia ca produsul cumparat este ceea ce se promite in anunt si chiar ca acesta functioneaza. De aceea, pentru un grad ridicat de siguranta, oamenii ar trebui sa caute magazine, fizice sau online, de specialitate. 

Unde pot fi gasite telefoane second-hand? 

Un magazin online de telefoane second-hand este magazinul Klap.ro, unde pot fi gasite diferite marci si modele de smartphone-uri, de la cele mai vechi, pana la modelele noi, de generatie actuala. 

Motivele pentru care ar trebui alese produsele vandute de un astfel de magazin sunt numeroase. In primul rand, inainte de a fi puse la vanzare, telefoanele trec printr-un proces amanuntit de verificare si chiar reconditionare. Astfel ca telefoanele functioneaza foarte bine, unele dintre ele aratand ca noi. 

Cele mai citite articole

Pentru a putea informa corect clientii despre starea in care se afla telefoanele vandute, tehnicienii au dezvoltat un sistem de clasificare, de la A+, care desemneaza un telefon aflat intr-o stare excelenta, pana la C, care se acorda unui telefon care se afla intr-o stare decenta, dar cu o utilizare indelungata. 

Citeste si: De ce se blocheaza telefonul – posibile cauze

Cum poate fi ales un telefon second-hand? 

In primul rand, oamenii isi aleg telefonul in functie de sistemul de operare sau de brand, ulterior in functie de pret si performante. Principalele sistem de operare sunt iOs si Android, dintre smartphone-urile cu sistem de operare Android, printre preferatele oamenilor sunt telefoane Huawei second-hand

Daca un astfel de device este cumparat de la un magazin online specializat, acesta va fi inclus de catre vanzator intr-una din categoriile mai sus prezentate, astfel incat cumparatorul sa stie cum ar trebui sa arate produsul. In schimb, daca este cumparat de la o persoana fizica, este necesar sa se verifice amanauntit atat din punct de vedere estetic, dar mai ales functional.

Cele mai citite articole