În domenii, precum medicina și farmacologia, echipamentele frigorifice sunt la fel de solicitate ca și în industria culinară, dar cerințele de calitate pentru aceste unități sunt mult mai mari, decât în domeniul HoReCa. De foarte multe ori, nu doar sănătatea, ci însăși viața umană depinde de condițiile în care sunt depozitate vaccinurile, imunoglobulinele, componentele sanguine și multe tipuri de medicamente actuale. Inclusiv vaccinul pentru coronavirus trebuie păstrat în niște condiții speciale!

Prin urmare, liderii pieței echipamentelor frigorifice au dezvoltat echipamente speciale pentru spitale, farmacii și alte instituții, ale căror activități sunt legate de asistența medicală.

De exemplu, un astfel de echipament gen frigider medical are cele mai bune valori ale izolației termice, astfel încât, în cazul unei întreruperi a curentului, temperatura din interiorul unității să mențină standardele necesare pentru o anumită perioadă de timp, până la restabilirea condițiilor necesare de funcționare.

La TC Romania Crown Cool găsești și asemenea echipamente frigorifice medicale speciale, de o calitate fără cusur.

Există trei tipuri de echipamente reci medicale:

– echipamente de refrigerare;

– echipamente tip congelator;

– echipamente combinate.

Echipamentele de refrigerare  menține temperatura la rece, dar peste zero grade Celsius, echipamentele de tip congelator sub zero grade Celsius, iar în a treia categorie de echipamente reci, cele combinate, acestea au în diferite compartimente valori ale temperaturii diferite.

Toate produsele sunt fabricate din materiale care îndeplinesc cerințele sanitare și igienice de top, mai exact interiorul corpului echipamentului constă din plastic netoxic, sticlă sau, cel mai adesea, sunt fabricate din oțel inoxidabil.

Modelele de echipamente de răcire pentru sectorul medical nu au nevoie de dezghețare frecventă, umezeala fiind îndepărtată într-un rezervor special.

În plus, dacă vorbim de farmacii, nivelul redus de zgomot nu va crea disconfort, iar designul elegant va atrage atenția cumpărătorilor asupra produselor oferite.

Cum se aleg echipamentele profesionale de refrigerare pentru instituțiile medicale?

Există trei factori care sunt de bază, atunci când se achiziționează dotări medicale de răcire:

Cele mai citite articole

capacitatea de a menține un anumit regim de temperatură (de exemplu, cele mai scăzute temperaturi sunt garantate de utilizarea unui congelator cu o ușă în partea de sus); intervalul de temperaturi poate să fie obținut prin reglarea termostatului;

volum util;

tipul ușii (într-o farmacie, de obicei, se preferă dulapurile frigorifice cu ușă transparentă, datorită cărora se poate găsi un medicament rapid sau se poate observa absența acestuia fără a mai deschide ușa, iar în instituțiile medicale obișnuite se pot utiliza echipamente cu ușă metalică opace sau transparente, după necesitățile specifice).

Elemente mai puțin importante (dar sub nicio formă de ignorat!) la alegerea echipamentelor frigorifice pentru spitale, laboratoare, clinici, farmacii sunt:

– numărul de rafturi și sertare;

– aspectul intern al echipamentului;

– design etc.

Un bonus frumos poate fi prezența roților, datorită cărora echipamentul frigorific în cauză poate fi mutat  după nevoie în timpul curățării sau utilizării propriu-zise, al reamenajării spațiului respectiv.

Catalogul TC Romania Crown Cool conține echipamente frigorifice medicale de calitate superioară. Acestea se disting prin: fiabilitate, stabilitate și eficiență energetică ridicată.

Cum să cumperi echipamente frigorifice pentru un laborator, farmacie sau spital?

Consultanții TC Romania Crown Cool te vor ajuta cu plăcere să alegi astfel de echipamente pentru instituțiile medicale și farmaceutice.

Se oferă numai echipamente de calitate fără cusur, care sunt asigurate la livrarea prin curier.

Distribuitorul amintit, TC Romania Crown Cool, livrează astfel de dotări în toată România, cu maximă operativitate.

Intră pe tcromania.com pentru detalii chiar acum!

Cele mai citite articole